Tržiště, které ozdobí snopy a zvířátka ze „zlatých“ klasů, girlandy a květy slunečnic, bude otevřené denně od 10 do 22 hodin. Atmosféru léta a dožínkových slavností navodí bohaté dekorace z obilí, květů a přírodních materiálů. Prostředí venkova dotvoří slaměné dekorace, ozdoby v podobě domácích zvířat a tradiční venkovské atributy - džbery, džbány a vědra.

Hop Arena, největší trampolínová aréna v České republice se spoustou originálních pohybových atrakcí v pražských Čestlicích.
Farmářské trhy v Čestlicích vystřídají desítky trampolín

„Stejně jako se slaví dožínky dobrým jídlem, nabídneme na tržišti čerstvé obložené chleby ve venkovském stylu, rustikální panini, českou klasiku - grilované klobásy a špízy, bramboráky, grilovaný oštiepok, smažené domácí brambůrky a samozřejmě v těchto horkých dnech chladné osvěžující nápoje. Chybět nebude ani specialita, rolovaná zmrzlina s ovocem,“ upřesňuje Hana Tietze, mluvčí společnosti Taiko, organizátora trhů.

Při prohlídce letních dekorací se mohou návštěvníci tržiště seznámit také s lidovými zvyky, nebo se přímo do programu zapojit. Pravidelná animační vystoupení s lidovými zpěvy a tanci se budou konat v centru tržiště dvakrát denně (13.00-15.00, 16.00-18.00).

Amorek u obchodního centra míří na červené srdce
Na náměstí Republiky se objevil Amorek. Turisté se u něj fotí