V opravovaném úseku dojde především na obnovu asfaltového povrchu, když starý bude odfrézován. Počítá se také se sanací porušených krajnic.

Prague Pride. Ilustrační foto.
Krátkodobé, ale rozsáhlé. To bude omezení provozu během pochodu hrdosti

Tunel Mrázovka si dá kompletní noční pauzu Úplná uzávěra se v souvislosti s pracemi údržby chystá v noci na neděli v tunelu Mrázovka. Od sobotní 23. hodiny do páté ranní bude tunel uzavřen jak ve směru jízdy na Smíchov, tak ve směru k Barrandovskému mostu.

Dopravní podnik si v sobotu připomíná 39. výročí zprovoznění prvního úseku trasy A pražského metra, který první cestující přivítal 12. srpna 1978. Na archivních snímcích připomínka výstavby stanice Můstek.
První soupravy jedoucí pod zemí do Dejvic mířily do stanice Leninova

Obyvatelé hlasují o letním kině  O tom, jaké filmy se objeví v suchdolském letním kině, rozhodnou lidé. Místní můžou rozhodnout formou ankety mezi vybranými sedmi českými snímky letošního, ale i minulého roku. V nabídce jsou české filmové kusy, jako je Masaryk, Špunti na vodě či Anděl páně 2. Vyjádřit svůj názor můžou zájemci do 15. srpna, a to přes facebookovou stránku městské části, na radničním webu Suchdola, v knihovně, v kanceláři starosty nebo v kavárně v přízemí radnice. První promítání se uskuteční 27. srpna ve 20 hodin v Komunitní zahradě.

Ilustrační foto.
Milovníci dobrého jídla a pití si na festivalu Foodparade přijdou na své