V současnosti pracuje v hotelu Holiday Inn v Praze, kde ve své kuchyni zaměstnal i zdravotně handicapovanou Barboru. Spolupráce je podle něj výborná.

Logo projektu Řád srdce.„Navzdory velkému objemu nových činností, které na paní Báru čekaly, se ji podařilo zaškolit a zapojit do nového kolektivu. To všechno díky vstřícnosti pana Benetky," popsal Tomáš Helbig ze sociální služby Podporované zaměstání Formika.

Právě vstřícnost a vlídná povaha dovedly šéfkuchaře Benetku až do finále Řádu srdce.

Zkušeného milovníka dobrého jídla a pití dokázala zaskočit pouze jediná otázka: jaké je jeho oblíbené jídlo? „Nejradši mám takové jídlo, které mi připraví někdo jiný. A může to být cokoliv," vymyslel nakonec šalamounskou odpověď usměvavý šéfkuchař.

Řád srdce Projekt regionálních Deníků ve středních Čechách a v Praze s názvem Řád srdce postoupil do dalšího kola. Hlasováním jste v každém z jedenácti regionů vybrali nejsilnější příběhy lidí, kteří mají srdce na správném místě. Ty, kteří dokážou podat pomocnou ruku, rozdávají úsměvy a dobrou náladu. 

Nyní je tu krajské kolo a vy, čtenáři, rozhodnete, který příběh se vám zdá nejsilnější. Postupně vám v regionálním Deníku představujeme všech 27 finalistů. Hlasovací kupon najdete každý den v Deníku. Pro své favority na webu můžete hlasovat ZDE.