Ve svém vystoupení, ve kterém jste vyzývala TOP 09, ať nelže ohledně koalice s ČSSD, jste se pořádně rozohnila. Připravovala jste se na tento proslov dopředu?

Nějaké teze jsem si udělala ve středu večer, něco mě napadlo v tu chvíli po tom, co jsem tady slyšela a viděla, po některých vystoupeních kolegů. Takže to bylo tak půl na půl.

Jako radní jste měla na starosti městský majetek a podporu podnikání. Budete se těmto oblastem věnovat i jako řadová zastupitelka v opozici?

Určitě. Už jsem se tu zapsala do hospodářského a kontrolního výboru.

A máte v plánu ještě další práci, která vás bude živit?

V Chorvatsku má manžel rodinnou firmu s otcem, tam můžu kdykoliv chci, takže s tímto se nyní vůbec netrápím. Jinak jsem ale také zaměstnaná u rodičů, kvůli zdravotnímu a sociálnímu pojištění.

Zmínila jste Chorvatsko. Jezdíte tam s rodinou často?

Plánuji tam být velkou část prázdnin.

Předpokládám tedy, že teplo máte ráda a tyto tropické teploty vám nevadí…

Přesně tak. Kdybych mohla, tak bydlím v takovémto počasí celoročně.

Není vám líto, že v tak krásný den nejste jako mnoho Pražanů u vody, ale až do večera budete zavřená na zastupitelstvu?

Jestli v tomto počasí sedím v kanceláři nebo u vody, je mi víceméně jedno. Ale na druhou stranu tím, že vím, že budu mít dlouhé prázdniny a že si toto počasí dva měsíce užiji, tak mě to v tuto chvíli netrápí.

Když jsme se viděly na otevření bazénu Šutka, styděla jste se kvůli pozůstatku pár kil z Vánoc převléct do plavek. Za dva týdny už se v Chorvatsku nebude stydět?

Jedna z věcí, která mě tak nějak potěšila i přes to, že jsem jako radní musela odejít od rozdělané práce je to, že konečně mám čas na cvičení. Baví mě to a je to i vidět (smích).

A co cvičíte?

Pilates. Potřebovala jsem totiž zpevnit postavu. Tím sezením v kanceláři potřebuji zpevnit. A teď budu přes léto i hodně plavat, takže si myslím, že v září budu v top formě. (smích)