Za domácí nastoupí tým Severní vítr Prahy 8 v čele se starostou Městské části  Praha 8 Ondřejem Grosem a tvořený mj. dalšími třemi zastupiteli osmé městské části. Hostující tým se vše vypovídajícím názvem Redaktoři České televize povede jako kapitán šéfkomentátor redakce sportu Robert Záruba.

Utkání začíná v 10 hodin. O dobrou náladu se postará i DJ s tradičními hokejovými znělkami. Pro diváky je připravena pohodlná tribuna na sezení, ze které budou mít o dění na ledě dokonalý přehled.

Policie ČR. Ilustrační foto.
Praha je bezpečná. Myslí si to drtivá většina obyvatel metropole

Vstupné na utkání je dobrovolné. Na viditelném místě bude umístěna kasička s logem Klokánku, kam mohou diváci přispívat formou dobrovolného vstupného. Vybraný obnos bude ihned po skončení akce předán FOD – Klokánek Praha 8. Během akce bude navíc Klokánku předán k užívání sponzorský vůz.

Po charitativním utkání pokračuje program zápasem dětských týmů. Zvány jsou děti s hokejkou.

Soukromý klub Severka na pražkém Jižním Městě 30. ledna.
Malebná restaurace Severka je i v Praze. Promítají tam populární seriál Most!

„Na zápas zveme příznivce hokeje, dobré zábavy i všechny lidi ochotné přispět na dobrou věc. Cílem tohoto hokejového utkání je přihlížející diváky nejen pobavit, ale především pomoci osmičkovému Klokánku,“ sdělil k akci radní pro kulturu a sport Michal Švarc. Přijďte se bavit a zároveň přispět na dobrou věc.

Celou akci, při které spojí síly osmičková radnice, zástupci opozice a domácí bohničtí hokejisté, bude komentovat doyen všech televizních reportérů Ota Černý.

Hokej Praha 8.Zdroj: MČ Praha 8

Nelegálně dovážené léčivé přípravky.
Erotoman, nebo obchodník? Muž pašoval tisíce tablet na podporu erekce