Na těchto webových stránkách Pražského deníku můžete hlasovat vždy jednou za 24 hodin z jedné IP adresy.

Hlasovat lze také v tištěném Pražském deníku, formou hlasovacího kuponu, kde vašeho favorita vepíšete do kuponu, který doručíte do 16. března do redakce Pražského deníku (osobně nebo poštou na adresu Pražský deník, U Stavoservisu 1, 100 00 Praha 10 - Malešice).

Jak se určí pořadí pejsků?

Hlasování se skládá z internetové a kuponové části. Po ukončení hlasování se obě umístění obodují a sečtou. První místo jeden bod, druhé místo dva body, třetí místo tři body… Pejsek, který bude mít nejnižší součet bodů z obou částí hlasování, vyhraje.

Pokud budou mít pejsci shodný počet hlasů, vyhraje ten, který se umístí lépe v kuponové části soutěže. V žádném případě to ale neznamená, že by kuponové hlasy měly větší váhu. Pouze se kvůli jejich, dá-li se to tak nazvat, obtížnějšímu získávání a následnému doručování do redakce, upřednostní.

Ceny a postup do krajského kola

Na první tři pejsky čekají zajímavé ceny od našich partnerů. Vítěz dostane jako hlavní cenu obojek, vodítko, sedmikilový pytel s krmením Acana, kloubní výživu Geloren dog a medaili. Druhý pejsek v pořadí získá tříkilový pytel krmení Acana, kloubní výživu Geloren dog a medaili. Pejsek na třetím místě se může těšit na balíček plný pamlsků, kloubní výživu Geloren dog a medaili.

Vítězný pejsek postoupí do krajského kola, kde na tři nejúspěšnější čekají další, ještě hodnotnější ceny. Vítěz regionu Praha/střední Čechy navíc obdrží pohár.

Psí miláček Deníku.