10 stránek o Praze

Dáváme hlavnímu městu tolik prostoru, kolik si zaslouží. Od úvodních autorských témat přes rozsáhlé každodenní zpravodajství z hlavního města i jeho okolí až po speciální stránky sportu věnované Praze. Chceme být v každé čtvrti, vědět první, psát vaše příběhy.

Celostátní přehled

Víme, že od dobrých novin očekáváte také kvalitní, užitečný a kompaktní přehled toho hlavního, co se odehrálo doma i ve světě. Redakce Pražského deníku pro vás denně vybere a srozumitelně popíše to hlavní z Česka, zahraničí, ekonomiky či kultury.

Servis

Bezkonkurenční chceme být v praktických přehledech, díky kterým si budete moci vaše město užít. V přední části listu najdete každý den výběr tipů, co se v Praze chystá, kam za kulturou a kde si zasportovat. Plus samozřejmě celostátní servis pro váš kompletní přehled.

K užitku i pobavení

Zvláštní prostor jsme vyhradili životnímu stylu: jídlu, bydlení, technice či financím, ale také inspiraci pro rodinné sportování a aktivně strávený volný čas v Praze. Nabídneme rovněž zábavné pohledy do života slavných osobností.

Největší regionální síť

Nový Pražský deník chce těžit rovněž ze síly skupiny VLP, největšího regionálního vydavatelství v České republice. Stane-li se cokoliv důležitého v naší zemi, můžete si být jistí, že na našich stránkách to nebude chybět.

Pražský deník jste vy

Nejsme noviny o Praze, ale pro Pražany. Chceme cítit, jak město žije a co si myslí, a chceme vám být k dispozici neustále, ať jste kdekoliv. Proto jsme pro vás připravili i nové webové stránky www.prazsky.denik.czA rovněž speciální stránky sociálních sítí: facebook.com/prazskydenik/ nebo twitter.com/prazskydenik.

Čtěte také: S novým Pražským deníkem přichází do ČR zcela nová metoda distribuce novin