U požáru zasahovaly čtyři jednotky hasičů. Na střeše nákupní centra Krakov hořela střecha. Hasiči použili výškovou techniku a během zásahu byly preventivně evakuovány dvě stovky lidí. Příčinu požáru i rozsah škod určí vyšetřovatel.

Kouření. Ilustrační foto.
KRIMI MIX: Muž kouřil v tramvaji. Skončil v poutech

Muž se zasekl při přelézání plotu. Zachraňovali ho hasičiPražští hasiči zachraňovali muže, který se zasekl na plotě holešovického výstaviště a visel hlavou dolů. Muži se totiž při přelézání plotu nedaleko planetaria zasekla noha a nemohl se sám vyprostit. Hasiči muže předali záchranářům. Devětatřicetiletého muže po ošetření na místě převezla sanitka do nemocnice Motol. 

Dva muži se vloupali do vozidla. Odnesli si věci za 35 tisícPolicie pátrá po dvojici mužů, která je podezřelá z vloupání do vozidla v Dittrichově ulici v Praze 1. Jejich čin je vidět na záznamech kamer. Zatím nezjištěným způsobem se jim podařilo otevřít zaparkované vozidlo, ze kterého vzali věci v hodnotě 35 tisíc korun. Mezi odcizenými věcmi byla bunda, golfový set. Mužům hrozí až dvouletý trest.

Zdroj: Policie ČR
Zdroj: Policie ČR

Muž se vloupali do vozu v nákupním centru
Dva mladíci jsou podezřelí z toho, že se vloupali do vozidla v garážích obchodního centra na Praze 3. Šestadvacetiletá řidička zaparkovala vůz v garážích nákupního centra a odešla na nákupy. Nevěděla, že ji pozorují dva muži, kteří se pak vydali k jejímu autu. Neznámým způsobem otevřeli zavazadlový prostor a  vzali z něj věci v hodnotě skoro 35 tisíc. Muže při krádeži zaznamenala kamera.

Zdroj: Policie ČR
Zdroj: Policie ČR