Přátelé všech zařízení Slunce, nadačního fondu a další vážení hosté se sešli v Kavárně Obecního domu, aby si společně užili malý koncert v podání zpěváků: Zuzany Žákové, Petra Macháčka, Jana Kříže a Heleny Krausové. Večer moderovala Eva Čejková Vašková. Kromě přátelského setkání a příjemné atmosféry na koncertu bylo hlavním cílem i letos přispět na dobrou věc prostřednictvím dobročinné aukce, která zde má své stálé místo.

Smog z dopravy. Ilustrační foto.
Praha vyvrací dezinformaci: Protismogová opatření pacienty na životech neohrozí

Díky štědrým mecenášům a všem účastníkům burzy se podařilo vydražit v úterý večer více než 300 tisíc korun, za které budou pořízeny další potřebné pomůcky pro klienty s handicapem. Mezi draženými předměty nechyběly například nástěnné i stolní kalendáře Slunce pro rok 2018 s podtitulem Pojďte si s námi hrát, které vznikly ve spolupráci s Divadlem bez zábradlí, jeho majiteli manželi Heřmánkovými a dalšími hereckými kolegy.

Výstavní prostor galerie Hollar
Hollar představuje komorní grafiku,drobné tisky budou i v prodeji

Dražily se ale i originály obrazů, šperky, umělecká dílka ze skla, či Kiwanis panenky darované známými osobnostmi, stejně jako andělé různých tvarů a velikostí či vstupenky do divadel a další předměty. Kdo se k dražbě připojil, přispěl dobré věci a ještě si domů přinesl hezký dárek. O závěrečný raut se i tentokrát postarala společnost Vyšehrad 2000.

Louka u zastávky Nemocnice Krč.
Starousedlíci: další obchodní centrum nepotřebujeme