Pivo na Letné doplní masné výrobky od řezníka, pečivo z rodinné pekárny, zákusky, saláty a další jídla převážně tradiční české kuchyně. „Hodně se zaměřujeme na lokálnost a kvalitu,“ vysvětlila ředitelka festivalu Šárka Vávrová.
Organizátoři letos připravili také nový projekt Uvař si své pivo v pivovaru. „Jeho prostřednictvím jsme čtyřem domovařičům splnili velký sen a návštěvníkům festivalu tak umožnili ochutnat další naprosto výjimečná piva,“ doplnila Vávrová.
Na festivalu, který potrvá do 26. května, se uskuteční koncerty českých písničkářů, neformální workshopy s názvem „Na pivo s…“ a také výstava fotografií Příběhy, která představí 12 osobností pivovarského světa.
I letos budou moci návštěvníci formou on-line hlasování zvolit tři nejoblíbenější piva festivalu. Ta pak na posledním festivalovém večeru získají ocenění Bronzová, Stříbrná a Zlatá Gloria 2018. V předchozím roce festival navštívilo dokonce 60 tisíc lidí.
Areál na Letné můžete navštívit denně od 12 hodin do půlnoci. Stokorunové vstupné zaplatí každý návštěvník jen jednou, se svou vstupenkou se může na festival libovolně vracet.