Protože systém běží teprve krátce, stále lidé kontaktují bývalého provozovatele. Poruchy je nutné hlásit na telefonní číslo 224 91 51 51 dispečinku PREdistribuce, případně na e-mailovou adresu poruchyvo@pre.cz.

Pirát etický kodex neporušil, palácem se bude zabývatAdvokát Miroslav Jansta prohrál spor se zastupitelem České pirátské strany Jakubem Michálkem. Piráti v minulosti poukázali na to, jakou roli sehrál Jansta při podpisu nevýhodné smlouvy na pronájem Škodova paláce. Jansta na Michálka podal písemnou stížnost kontrolnímu výboru. Ve stížnosti uvedl, že ze strany Michálka došlo k porušení etického kodexu zastupitele. Výbor porušení kodexu nepotvrdil, zastupitelé mají stejně jako každý jiný občan garanci svobody projevu. Michálek se chce i nadále věnovat odhalení okolností pronájmu Škodova paláce a poukázat i na další aktéry.

Kam za kulturou

Bubenické dopoledneZítřejší dopoledne bude ve Smetanově síni Obecního domu patřit koncertu Symfonického orchestru hlavního města Prahy FOK zaměřenému na rodiny s dětmi. Hlavními protagonisty budou hráči na bicí nástroje všech druhů a materiálů, které si děti o pauze budou smět i vyzkoušet! Bude se hrát hlavně na tympány, bubny, činely, triangl, marimbu, zvonkohru, kastaněty, tamburíny a dokonce i bič. Koncert začíná v 11 hodin a diriguje ho Marko Ivanović. Jako moderátorka mu pomůže Lucie Pernetová.

Rocková legendaJeden z nejznámějších zpěváků rockové historie Glenn Hughes vystoupí v pondělí 13. února v Praze. Od 20 hodin zahraje v rámci svého evropského turné k propagaci aktuálního alba Resonate v Meetfactory. „Dorazíme ve čtyřech. Na kytaru zahraje Søren Andersen, na bicí Pontus Engborg a na klávesy Jay Boe, " říká Glenn Hughes.

Čtěte také: Lidé uctí památku bývalé první dámy Olgy Havlové