Rekonstrukce Vodárenské věže v ulici Na Výšinách trvala dva roky. Kompletní obnovy se dočkal celý památkově chráněný objekt z roku 1888, včetně vnitřních prostor, přístavby a přilehlého areálu.

Riegrovy sady - Sloup.
Riegrovy sady čeká omlazení. Opravy se dotknou i legendární zahrady Kanálka

Sbírka pro děti
Radnice osmé městské části chystá sbírku dětského oblečení, hraček, her, školních potřeb a knih pro ohrožené děti. Dary bude vybírat od 3. do 11. ledna v některých mateřských a základních školách. Předměty rozdělí Fondu ohrožených dětí, Centru integrace dětí a mládeže, Kolpingovu domu a dalším organizacím.

Poliklinika Mazurská.
Poliklinika Mazurská bude mít vylepšené parkoviště, probíhá jeho rekonstrukce

Oprava polikliniky
Hned po Novém roce se rozběhne dvouetapová rekonstrukce Polikliniky Malešice. V roce 2019 proběhne nejprve renovace první poloviny kliniky, v roce 2020 pak druhé. Lékaři se během oprav přestěhují do nerekonstruované části, nebo budou ordinovat v domě naproti poliklinice. První etapa se nedotkne provozu lékárny, která zůstane bez omezení na stávajícím místě.

Pavel Mamajev a Alexander Kokorin před soudem
Reprezentanti skončili za mřížemi. I ve vězení ale chystají fotbalový zápas

Z Ďolíčku zpět na Letnou. Hašek mladší posílil Spartu
Po Švédu Karlssonovi hlásí fotbalová Sparta druhou zimní posilu. Stal se jí záložník Bohemians Martin Hašek mladší, který se na Letnou vrací po více než dvou letech. „Martin je sparťanský odchovanec, přichází tak do prostředí, které dobře zná. Slibujeme si od něj, že se prosadí a že zvýší konkurenci v týmu,“ uvedl sportovní ředitel klubu Tomáš Rosický. Třiadvacetiletý středopolař, na něhož „rudí“ uplatnili předkupní právo, podepsal smlouvu na dva a půl roku. Nové spoluhráče poprvé potká 3. ledna na startu přípravy.