Sportovci mohli plochu využívat od prosince loňského roku. Poprvé bylo kluziště na tomto místě zprovozněno v sezoně 2017/2018.

Areál ledových sportů na pražském Jižním Městě měl být dokončen v květnu 2020.
Nové Nagano? Na Chodově konečně začala stavba Areálu ledových sportů

Během čištění zaparkujete zdarma
Obyvatelé sedmé městské části mohou během blokového čištění ulic využít parkování zdarma na Letenské pláni. Oprávnění si mohou vyzvednout na radnici, pokud předloží občanku a velký technický průkaz. Platit bude pro jeden konkrétní den, kdy v ulici jejich trvalého bydliště úklid probíhá, a to od 6.30 do 16 hodin. Výjimkou jsou firemní vozy, na něž se tato možnost nevztahuje. 

Odborníci provádějí diagnostiku Hlávkova mostu v Praze.
Hlávkův most čekají zatěžovací zkoušky. Nepojedou tam tramvaje

Parkoviště u radnice bude mimo provoz
Kvůli výstavbě nové radnice nebude od pondělí přístupné parkoviště pod budovou úřadu Prahy 12 s vjezdem z ulice Generála Šišky. Návštěvníci mohou svá auta nechávat v Pískové ulici. Od pondělí také nebude možné používat schodiště z Pískové ulice k ulici Generála Šišky.

V banánech z Kostariky našli pavouka.
Pavouk vyděsil lidi v supermarketu. Dorazil v krabici od banánů z Kostariky

Prťka se loučí
Zubří samice odjede. Návštěvníci zoologické zahrady mají poslední možnost vidět dvouletou samici zubra zvanou Prťka. Ta opustí rodné město koncem března a v rámci repatriačního programu zamíří do národního parku v Ázerbájdžánu. Zítra po poledni se do pražské zoo přijdou s Prťkou rozloučit její kmotři, herci Veronika Freimanová a Václav Kopta.Prťka (na snímku vlevo) se narodila 1. září 2017. Jejími rodiči jsou samice Boženka (na snímku vpravo) a samec Tipito.Zdroj: Zoo Praha/Petr Hamerník