„Vždy v noci od 23. hodiny do páté ranní," upřesnila Barbora Lišková z Technické správy komunikací.

K Zámečnici se po zimní pauze vrátí dělníciS postupujícími uzavírkami kvůli kompletní rekonstrukci se od úterka budou muset vyrovnávat lidé pohybující se v ulici Nad Zámečnicí v Košířích. Není to ovšem pro ně novinka. S úpravami se zde začalo již v září – a po zimní přestávce se má pokračovat. Nynější práce rozdělené do čtyř etapy by měly být zcela dokončeny nejpozději na sklonku srpna. V rámci kompletní rekonstrukce chodníků i vozovky mají být mimo jiné instalovány i zpomalovací pruhy.

Strahovský tunel. Také zde měření údajně poukázalo na zásadní problém.
Nadechnout se v tunelu? Podle měření je to skoro za trest

Troja otevře své studánkyRadnice městské části Praha Troja zve na tradiční Otevírání studánek. Akce se uskuteční v sobotu 22. dubna. Sraz všech víl a vodníků je naplánován na 13 hodinu na křižovatce ulic Trojská a Pod Havránkou. Na závěr programu se uskuteční pohádkové představení na nádvoří Trojského zámku. Akci organizuje městská část Praha Troja ve spolupráci s Galerií hlavního města a MŠ Nad Kazankou.

Radnice pořádá zahradnickou soutěžNaše zahradnická radost. Tak se jmenuje druhý ročník soutěže, kterou vyhlásila Praha 6. Účastníci budou soupeřit o titul nejkrásnějšího zahradnického počinu. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích, a to o nejlepší balkon či okna a předzahrádku nebo jiný volný prostor. Snímky svých zahradnických počinů můžou zájemci zasílat elektronicky na e-mailovou adresu mjourova@praha6.cz či písemně na adresu radnice do 30. června. Vítěz získá poukázku na zahradnické vybavení podle vlastního výběru.

Stojany na kola. Ilustrační foto.
KRÁTCE: Čtyřka rozšířila síť cyklostojanů