Konstrukci budou dominovat tři masivní nohy. Na její vrchol povede 98 schodů. Zájemci si navíc můžou vybraný schod zakoupit a na jeho čelo nechat vyfrézovat jméno či vzkaz. Prvních 29 schodů už je vyprodaných.

20 metrů vysoká rozhledna s 98 schody má tvar trojbokého jehlanu. Vytvořena bude z přírodního dřeva, a to z akátu, dubu a modřínu. Konstrukci doplní ocelové prvky.
Světoznámý architekt dá Praze novou rozhlednu

Potok Brusnice ukáže své koryto  Pracovníci Lesů hlavního města se pustili do obnovy brusnického potoka. Jejich úkolem je vrátit koryto na Břevnově z podzemí zpátky na zem. V úseku mezi rybníky Velká Markéta a Kajetánka je totiž potok už řadu let skrytý v potrubí. V místech během letošního roku vznikne nové otevřené koryto. Jeho vzhled bude v maximální možné míře napodobovat přirozenou podobu potoka, v podzemí zůstane pouze v místech, kde se kříží s pozemní komunikací. Práce by měly být hotové do konce letošního roku.

Vandal poničil panely výstavy o povodníchVýstava velkoformátových fotografií na Kampě, která připomínala příběh povodní z roku 2002, nevydržela moc dlouho. Vandal ji o víkendu poničil. Organizátor během úterý nainstaloval nové panely. Výstava je naštěstí pojištěná. Případem se zabývá policie.