U desítek stánků budou moci návštěvníci festivalu ochutnat jídla z celého světa. Kromě tuzemské kuchyně a tradičních evropských kuchyní, jako je italská či francouzská, budou na festivalovém menu i pokrmy z Indie, Japonska či Thajska a dalších asijských zemí.

Na jídelníčku budou i hmyzí speciality

Stánky se steaky či burgery potěší milovníky masa, ale i vegetariáni budou moci vyzkoušet třeba burger s červenou řepou a kozím sýrem. A chuť na sladké zaženou donuty, pralinky nebo zmrzlina.

Odvážní návštěvníci však mohou zamířit do zatím stále málo známých vod hmyzích specialit. V nabídce budou například sarančata na sladké chilli omáčce a v rámci doprovodného programu se mohou gurmáni podívat, jak se připravují restovaní černí škorpioni na šalotce, pepři a červeném víně.

Čtěte také: Chci svět vína zjednodušit a přiblížit lidem