„Chtěl bych velice poděkovat všem dobrovolníkům, kteří se nám na úklid hlásí, a také všem firmám, které se je rozhodly odměnit. Věřím, že úklid nebude mít pouze jednorázový efekt a že se díky zapojení obyvatel Prahy 7 podaří v uklizených lokalitách udržovat pořádek dlouhodobě," uvedl starosta Jan Čižinský.

Společnost Ekolo.cz nabídla dobrovolníkům projížďku na elektrokolech s průvodcem po centru Prahy. Vyjížďka se konala po skončení úklidu hned sobotu 18. dubna.

VeloRama nově otevřela svou prodejnu v ulici Šmeralova 6 na Letné a ihned podpořila akci Ukliďme si Prahu 7. Účastníci úklidu si mohou u koordinátorů v den úklidu vyzvednout poukázku na zapůjčení moderní stylové skládací koloběžky zdarma.

K dobrovolnickému úklidu se rovněž přihlásil nejznámější český fotbalový klub AC Sparta Praha. Účastníkům poskytl sto volných vstupenek na duel AC Sparta Praha - FC Zbrojovka Brno, který se uskuteční v neděli 26. dubna na Letné. Dobrovolníci se mohou o vstupenku hlásit v den úklidu na místě u koordinátorů.