Montservis se bude starat o provoz a čištění bazénů, wellness služby, prodej vstupenek, občerstvení, ostrahu areálu a vedení účetnictví. Získá za to zhruba dva miliony korun měsíčně.

Ve smlouvě, která je uzavřena na dobu neurčitou s šestiměsíční výpovědní lhůtou, se správce zavázal odvádět společnosti Trade Center výdělek ze vstupného a část příjmu z občerstvení a dalších služeb.

Výstavba Šutky začala v 80. letech minulého století, kvůli nedostatku peněz a restituci pozemků byly ale práce několikrát zastaveny. Plavecký areál se pro veřejnost otevřel v prosinci roku 2012.

Návštěvníkům nabízí padesátimetrový krytý bazén, vířivku, divokou řeku, dva tobogány, vodopád, relaxační bazén, dětské brouzdaliště a vodní bar s občerstvením. Pro milovníky wellness jsou v areálu k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvoje parní lázně.

Vstupné pro dospělého je 125 korun za hodinu, senioři a studenti platí 95 korun, děti 80 korun. Pořadatelé pravidelně připravují různé akce, třeba na konci školního roku, během vánočních svátků nebo k svátku svatého Valentýna.