1/7

To správné auto

close Před několika lety Tomáš začal ze svého food trucku prodávat hamburgery a hot dogy. Rok po otevření vyhrál se svým tajným receptem Burgerfest. Na začátku roku otevřel i bistro, které se opět snaží postavit zpátky na nohy. Otec dvou malých dcer chce svou r info Zdroj: Deník / Karolína Marvánková zoom_in

V gastronomii se pohybuje již od mládí. Když v osmnácti letech dodělal školu procházel různé pozice. „Vařil jsem, dělal jsem provozního i číšníka na place. Jednou mě ale přestala hospoda, kde je stále všechno stejné, naplňovat,“ vzpomíná Tomáš. Hlavní podnět začít podnikat přišel, když jezdil na různé akce a festivaly. „To, co jsem tam viděl bylo šílené. Dnes už je všechno jinak, ale před těmi pěti šesti lety byly všude jen klobásy, langoše a smažené bramboráky. Nic zajímavého.“ Shlédl spoustu videí o food trucích z Ameriky a vydal se hledat správné auto. „V ten moment, kdy jsem ho koupil, se to už vezlo. Pracoval jsem v restauraci v Dejvicích na krátký a dlouhý týden, a ve volnu jsem s kamarádovým otcem přestavoval.“ Přestavba jim zabrala nějaké čtyři měsíce.

loading
arrow_left Předchozí
1/7
Další arrow_right