Nejprve si prohlédl prostor vnitrobloku a poté vyběhl schody do druhého patra. Ze záběrů bezpečnostních kamer je zřejmé, že hledaný muž působí velice roztěkaně až hyperaktivně. Po celou dobu co byl v domě, totiž pobíhá od jedněch dveří ke druhým, přičemž se poslechem snaží zjistit, zda se uvnitř kteréhokoli z apartmánů nachází jeho obyvatelé.

Zdroj: Policie ČR

V jednu chvíli se tento nezvaný návštěvník „zamaskuje“ přehozením trika či mikiny přes hlavu a snaží se otevřít dvoukřídlé dveře, což se mu ale nepodaří. "Poté přešel k dalším dveřím, které jsou mimo záběr bezpečnostních kamer, které již překonal a z apartmánu odcizil notebook, se kterým kvapem opustí nemovitost," uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Muži hledaní v souvislosti s incidentem před diskotékou.
Cizinec se třemi kamarády zkopal v Praze před diskotékou ležícího muže

"Tímto svým jednáním způsobil hledaný škodu za přibližně deset tisíc korun. Dotyčného se ale policistům zatím nepodařilo ztotožnit, vypátrat a zadržet. Proto se nyní obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost," informoval mluvčí.

"Pokud muže na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jeho totožnost, místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158," požádal Hulan o spolupráci.

Muž kradl v drogeriích.
Chlapík "nakupoval" ve dvou drogeriích. Zboží si cpal rovnou do kapes