Šlo jen o drobnou nehodu se zmačkanými plechy – nicméně se ukázalo, že muž za volantem renaultu má vážné bodné zraněné břicha. Sanitka ho odvezla do nemocnice, kde musel být neodkladně operován. 

Kriminalisté od počátku pracovali s informací, že zranění utrpěl již nějakou dobu před nehodou. A přímo na místě bouračky se objevily spekulace, že na Černém Mostě měl tento muž potyčku s ženou – snad dokonce s partnerkou – která ho pobodala.

Tyhle dohady policisté nijak nekomentovali, aby nebyl narušen průběh trestního řízení – nicméně 30. listopadu vyhlásili pátrání po 33leté ženě původem z Mostu, hledané právě v souvislosti s tímto případem. Nyní Martínková informovala o ukončení pátrání.

Stíhání na svobodě

„V úterý se na jednu z pražských policejních služeben přišla přihlásit podezřelá žena s tím, že se viděla v médiích. K incidentu se ovšem odmítla jakkoliv vyjádřit," uvedla policistka.

Ve středu kriminalisté dotyčnou obvinili z těžkého ublížení na zdraví, za což v případě odsouzení hrozí až 10letý pobyt za mřížemi. V pátek soud rozhodoval o vzetí ženy do vazby. Návrhu nevyhověl – a podezřelá je tudíž stíhána na svobodě.

Čtěte také: Pobodanému řidiči z páteční autonehody šlo o život