TSK je příspěvková organizace hlavního města, která se stará o pražské komunikace a chodníky. Město nyní dokončuje transformaci firmy na akciovou společnost. Policisté dnes zasahovali v jejím sídle v Praze 1 a také v ulici Na Bojišti v Praze 2, což  potvrdila mluvčí společnosti Barbora Lišková. Podle Pražáka se však domovní prohlídky a prohlídky jiných prostor a pozemků konají "na řadě míst v Praze i v dalších městech". Kauzou se zabývá policejní odbor závažné hospodářské trestné činnosti.

Asi dvacítka policistů přišla do sídla organizace 

„Ano, mohu to potvrdit. Důvod zásahu nám ale není známý a situaci nebudeme nijak komentovat. Policistům samozřejmě poskytujeme plnou součinnost," řekla k úterní akci Lišková. Podle informací přišla asi dvacítka policistů do sídla organizace v ulici Řásnovka na Starém Městě zhruba kolem 15.00. Vydali se také Na Bojiště, kde pracují zaměstnanci, kteří mají na starosti mimo jiné semafory, světelné informační tabule nebo kamerový systém. Sídlí tam i útvar, jenž zpracovává například podklady pro žádosti o evropské dotace.

Trestný čin sjednání výhody při zadání veřejné zakázky, při veřejné soutěži a veřejné dražbě spáchá ten, kdo sjedná některému z dodavatelů či soutěžitelů výhodnější podmínky na úkor jiných, a to v úmyslu způsobit jinému škodu nebo opatřit sobě či jinému člověku prospěch. V základní sazbě za to hrozí až tříleté vězení nebo zákaz činnosti, úřední osoby lze za určitých okolností potrestat až deseti lety odnětí svobody.