Přesila útočníků pak do napadeného kopala a šlapala mu na hlavu, až upadl do bezvědomí. „Nakonec ho odtáhli k jezírku, které je v parku, a hodili ho do něj. Z jezírka se zbitý muž ještě dostal, ale na jeho břehu znovu upadl do bezvědomí – a ležel tam asi dvě hodiny,“ přiblížil Daněk šokující útok. Pomoc napadenému přivolali jeho kamarádi, když se mu poté, co se probral, podařilo doplazit k domu, kde přátelé bydlí. Putoval pak do nemocnice, kde musel být operován.

Posprejovaný bunkr v ulici Na Vrchu sv. Kříže.
KRIMI MIX: Cizince hlídka dopadla při sprejování na bunkr

Policie zveřejnila popis 

Policejní detektivové věří, že při pátrání by mohl pomoci kreslený portrét jednoho z podezřelých – byť jde o identikit, jehož výstižnost má dosahovat jen asi 65 procent. Dotyčného napadený popsal jako štíhlého muže ve věku mezi 25 až 30 lety, který je vysoký asi 190 cm.

„Má světlou pleť, tmavohnědé výrazné oči, tmavé obočí, úzký rovný špičatý nos a úzké rty. V době útoku byl oblečený do tenkých tmavých kraťasů, pruhovaného trika a na hlavě měl kšiltovku. Hovořil česky bez přízvuku,“ přiblížil Daněk známé informace. Jakékoli poznatky k případu lze policistům předat prostřednictvím linky 158.

Řidič pod vlivem drog.
KRIMI MIX: Pod vlivem drog se mladý řidič vydal i na služebnu policistů