Zároveň řekla, že nechtěla celou věc řešit oznámením, jen si přála, aby muž opustil její byt. Strážníci při vstupu do bytu muže vyzvali, aby předložil doklady. Muž na výzvu reagoval vulgárně a odmítl spolupracovat.

Požár na střeše OC Krakov.
KRIMI MIX: Požár na střeše obchodního centra. Bylo evakuováno 200 lidí

Muž nereagoval ani na opakovanou výzvu, proto ho strážníci chtěli předvést na policejní služebnu. Muž se ale začal bránit. Hlídka ho z pomoci chvatů a slzotvorného prostředku zpacifikovala. Pak mu nabídla ošetření, které odmítl. Byla zjištěna jeho totožnost a muž byl upozorněn, aby se dnes už nevracel k přítelkyni do bytu. Za přestupek proti úřední osobě mu byla na místě uložena bloková pokuta.  

Kouření. Ilustrační foto.
KRIMI MIX: Muž kouřil v tramvaji. Skončil v poutech

Strážníci řešili napadení dívky
Ve čtvrtek pozdě odpoledne vyjížděla hlídka městské policie do Tupolevovy ulice k případu napadené mladé dívky. Jiné dvě dívky ji měly strhnout k zemi, tahat ji za vlasy a kopat do ní. Hlídka chtěla po dívkách vysvětlení. Napadená dívka řekla, že ji jedna z dívek srazila u přechodu pro chodce a táhla ji po zemi. Společně s jinou dívkou pak do ní kopaly. Dále uvedla, že ji ve škole pomlouvají. Dívka se také přiznala, že se jí motá hlava a že ji bolí břicho. Strážníci přivolali záchrannou službu a policii ČR. Dvě sedmnáctileté dívky byly pro podezření ze spáchání trestného činu předány policistům.