Železniční přejezd byl zabezpečen signalizací a závorami, přesto zde se vlak srazil s mužem. Vážná nehoda se stala u křižovatky ulic Milady Horákové a Pelleova. Muže vyprostili hasiči a předali ho záchranářům. Těm se ani po půlhodině oživování nepovedlo muže zachránit. Kvůli incidentu stál vlakový provoz mezi Rakovníkem a Kladnem.

Muž v poutech. Ilustrační foto.
KRIMI MIX: Strážníci zadrželi agresivního muže. Poškodil auto a napadl řidiče

Taxikáři napadli řidiče UberuSkupina taxikářů napadla ve čtvrtek odpoledne před letištěm Václava Havla řidiče Uberu, který si přijel pro své zákazníky. Taxikáři na řidiče doráželi a prý na místě vyhrožovali, že napadení zopakují. Jeden z nich mu na auto nalepil samolepku  „nelegální transport“, další mu bránil ve výjezdu. Jeden z taxikářů pak řidiči vzal mobil otevřeným okýnkem. Skupinka mužů pak řidiči rozbila přední sklo. Případem se zabývá policie.

Ilustrační foto
Na pražském letišti panoval chaos. Taxikáři bojovali proti řidičům Uberu

Krmná směs poplašila Horní PočerniceHasičské jednotky ze strašnické a satalické stanice zasahovaly v pátek odpoledne u nehody nákladního vozu. V barelech, které vozidlo převáželo měla být podle označení žíravina. Do ulice Ve žlíbku v Horních Počernicích proto vyslalo operační středisko i hasiče – chemiky. Odborníci po následné analýze určili, že se nejedná o látku nebezpečnou, ale o krmnou směs. Místo nehody bylo zajištěno proti vzniku požáru a zastaven únik látky. V bezpečné zóně kolem vozidla poté hasiči asistovali při přečerpání látky přepravcem.