Pobíhající zvíře se ale nedařilo odchytit, a tak dopravní podnik zastavil provoz a pátrat po psovi ohrožujícím provoz podzemní dráhy vyrazily z jednotlivých stanic týmy hasičů společně se strážníky. Chytit se ho podařilo poblíž stanice I. P. Pavlova. Hafana se ujala odchytová služba městské policie. Za jakých okolností pes zaběhl do tunelu, zůstává předmětem šetření.

Parkující auto podle všeho poničil žhář
Škoda, která podle prvotních odhadů převyšuje čtvrt milionu korun, vznikla v noci na sobotu při požáru auta zaparkovaného na sídlišti Michelská na pomezí Krče Pankráce v Praze 4. Oheň má zřejmě na svědomí žhář - neznámý pachatel rozbil okno dveří na straně řidiče a polil interiér hořlavinou a auto podpálil. Hasiče přivolal svědek, který pravděpodobného pachatele zpozoroval; žháři se ale podařilo uniknout. Událost nadále zůstává předmětem policejního šetření.

Zloděj odmontoval z auta kola v ceně po 30 tisících
Více než stopadesátiti­sícovou škodu napáchal zloděj, který před autosalonem na pražském Chodově pod rouškou tmy odmontoval kola ze zaparkovaného luxusního auta. Obohatil se tak o čtyři gumy s disky, přičemž každé kolo má hodnotu 30 tisíc korun - a poničením auta, které zloděj nechal stát na cihlách, se škoda navýšila o další desetitisíce. Policistům, kteří po pachateli pátrají, by mohl pomoci záznam bezpečnostní kamery sledující prostranství, kde ke krádeži došlo - byť nahrávka nepatří zrovna k nejkvalitnějším.