Trávit noc pod širým nebem za současných teplot není samo o sobě nic moc. Když si navíc člověk vybere k přenocování lavičku ve Vrchlického sadech, říká si rovnou o malér. Z následujícího příběhu je zřejmé, že za určitých okolností nepomůže ani když má s sebou parťáka.

V Praze na Břevnově bylo nalezeno ubodané dítě, policisté zadrželi jeho matku.
Zabila syna. Místo ve vězení je na psychiatrii. Neměla brát léky? ptá se soud

Dva opilé muže si ve čtvrtek hodinu po půlnoci vyhlédli sedmapadesátiletý muž a jednačtyřicetiletá žena. Zatímco žena postávala opodál, muž s naprostou samozřejmostí vyluxoval mužům kapsy. Prohrabal i tašku jejíž obsah rozsypal po mokré zemi.

Okrádané neprobudilo nic

Oba nocležníci nenechavci usnadnili práci tím, že spali jako medvědi, takže nezareagovali ani na to, že je muž dosti nevybíravě prohledával, ani na světlo rozsvíceného mobilu, kterým jim při tom mával před nosem.

Zdroj: Youtube

Zajímavou mezihrou celé akce bylo vystoupení tajemné cyklistky, která přijela na místo na růžovém kole. Zatímco jí dosud hlídající mužova partnerka podržela bicykl, sebrala jednomu z poškozených spací pytel, nechala kolo kolem a zamířila k tramvaji, kterou následně odjela.

Odnesla to nosní kůstka

Podezřelá dvojice se potom vydala směrem k hale nádraží. Ať už měla v plánu cokoliv, byla zde v součinnosti s dispečerem kamerového systému okamžitě zadržena strážníky městské policie. A potom přišla řada na alkoholem značně posilněné okradené, které se podařilo probudit až přivolaným záchranářům.

O dvouměsíčního syna „pečovala“ na mol opilá matka.
VIDEO: V kočárku plakal dvouměsíční chlapeček. Namol opilá matka sotva stála

Poškození v doprovodu strážníků také zamířili k nádražní hale a vše tak mohlo vlastně poměrně dobře skončit. Bohužel jeden z ospalců zřejmě vzniklou situaci nevyhodnotil právě nejlépe a znenadání udeřil jednoho ze strážníků pěstí do obličeje. Obratem sice přišly na řadu hmaty, chvaty a pouta, zlomenou nosní kůstku napadeného muže zákona to už ale nezachránilo.