Jedna ze zpráv hovoří i o tom, že v roce 2009 se Krejčíř chystal zabíjet v Praze. Pro nedělník Sunday Times to uvedl soukromý vyšetřovatel (a bývalý špion) Paul O'Sullivan, který jde po Krejčířovi jako ohař. Uprchlý podnikatel si podle něj najal vraha, jenž pro něj měl zabíjet nejen u nás, ale také v Německu a na Seychelách. O'Sullivan to prý slyšel ve Španělsku přímo od údajného vykonavatele poprav protivníků – či přesněji od muže, u něhož byla zakázka objednána. Původem Řeka žijícího na jihu Afriky, který prý tvrdí, že měl zabít celkem šest lidí.

Pražská mise se ale nevydařila. Zločinu prý měla zabránit zesílená bezpečnostní opatření v souvislosti s návštěvou amerického prezidenta Baracka Obamy – a navíc prý Krejčířova matka Naděžda poskytla střelci špatnou zbraň. Samopal Škorpion údajně nebyl funkční.

Jak Krejčířová, tak její syn ale tyto informace označili za nesmysly. Za báchorky, které pravdě nejsou ani podobné. Nic takového se prý neudálo. Jihoafrickým médiím Krejčíř řekl, že s údajným seznamem úkolů pro nájemného vraha nemá ani neměl nic společného. A popírá, že by si najímal nějakého zabijáka. „Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby si to místopřísežné prohlášení nechal vyrobit O'Sullivan – a zaplatil za ně," řekl zpravodajskému serveru Eye Witness News. Naopak vyšetřovatel, který přednedávnem prohlásil, že Krejčíř chtěl nechat zabít i jeho, trvá na svém: doznání je autentické.

Pražská kriminálka se podle informací Deníku tímto případem nezabývá – zpozorněli ale detektivové z útvarů s celostátní působností. A policejní prezidium požádalo partnery z jihu Afriky o sdělení, zda mají informace, že by se na kauze posílel český občan. A pokud ano, jakým způsobem. Jihoafrická policie do médií případ nekomentovala. Svědectví, na které O'Sullivan odkazuje, by ale podle Eye Witness News měla mít k dispozici.