Ze zajištěných záběrů bezpečnostních kamer je zřejmé, že si hledaní krádež rozvrhli na etapy. Nejprve si auto obhlédli, aby věděli, zda bude mít jejich snaha nějaký výsledek a poté poodešli opodál.

Zdroj: Policie ČR

"Jelikož při obhlídce zjistili, že se v interiéru nachází nějaké věci, vrátili se zanedlouho zpět a auto takzvaně načali, tedy rozbili boční okénko a opět odešli pryč," uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Na Pražském okruhu shořelo ferrari.
Na Pražském okruhu shořelo ferrari. Z auta zbyl jen předek, škoda je 6 milionů

Po několika minutách zjistili, že je vzduch stále čistý a k vozu se vrátili. Tentokrát už bez jakýchkoli skrupulí otevřeli dveře auta a vzali vše, co jim přišlo pod ruku. Konkrétně si přisvojili objektiv fotoaparátu a dvě krabice oblečení, vše v hodnotě téměř dvou set tisíc korun. Poté všichni hledaní odešli z místa krádeže neznámo kam.

"Jelikož se doposud provedeným prošetřováním nepodařilo žádného z aktérů popsané události ztotožnit a vypátrat, prosíme nyní o pomoc širokou veřejnost. Pokud tedy osoby zachycené na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jejich totožnost, potažmo místo jejich pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158," požádal o spolupráci Hulan.

Na ulici Evropská v Praze vybouchl kanál a fekálie byly rozmetány na vozovku.
Velká rána! V Praze vybouchl kanál. Fekálie i toaletní papír létaly na silnici