Díky novým technologiím se v ZOO Mořský svět daří pěstovat a rozmnožovat různé druhy korálů a sasanek, které tvoří hlavní část expozice v korálové jeskyni, která nyní působí zcela novým dojmem. Tento dojem si nyní mohou návštěvníci vychutnat i díky nové relaxační zóně s originální kulatou lavičkou, která se okamžitě stala velmi oblíbenou.

Na náměstí Jana Palacha před Rudolfinem můžete na dvaceti panelech vidět výstavu těch nejhezčích vesmírných objevů. Výstava je součástí Evropského týdne astronomie a kosmických věd.
OBRAZEM: Výstava v rámci Evropského týdne astronomie

Akárium s tvrdými korály je i v přízemí

Speciální akvárium zaměřené na pěstování takzvaných tvrdých korálů je nyní zbudováno i v přízemí expozice a úpravou prošlo i oblíbené akvárium s murénami. V karanténě Mořského světa dorůstají i malí Ostrorepi američtí, kteří se co nevidět připojí ke svým odrostlejším kolegům v expozici, čímž počet těchto nejbližších žijících příbuzných trilobitů významně vzroste.

Spolu s úpravou prodejní zóny a rekonstrukcí návštěvnických toalet tvoří tyto úpravy a novinky v Mořském světě skvělý tip k výletu pod mořskou hladinu. Všichni obyvatelé Mořského světa na pražském holešovickém Výstavišti se těší na vaši návštěvu od pondělí do pátku od 8:30 do 19:00 a o víkendech od 9:00 do 19:00.

Najít v Dejvicích a Bubenči místo k parkování není vůbec jednoduché.
KRÁTCE: Parkování v zónách na šestce o svátcích zlevní