Podle Jermanové jsou pokora a loajalita dvě klíčové charakterové vlastnosti pro vybudování úspěšného týmu. "Pokora nám pomáhá naslouchat, ale také se poučit z vlastních chyb. Loajalita je základním kamenem jakéhokoli úspěchu. Loajalita totiž znamená, že si vzájemně pomůžeme, podpoříme se a to i když se nám nedaří. Ale znamená to také to, že každý z nás přijme svou roli ve společném týmu," řekla.

Podle Jermanové se hnutí nemůže spoléhat na průzkumy

Z pozice první místopředsedkyně by chtěla koordinovat fungování hnutí "Každý máme svou lopatku a myslím si, že úlohou prvního místopředsedy je lopatky u lidí hledat a zapojovat je do týmu, abychom vytvořili velký kolos plný lopatek, který rozproudí zažitou řeku, která si teče líným proudem," řekla. Uvedla také, že s Babišem sice v některých případech nesouhlasí, to ale neznamená, že k němu není loajální.

Podle Jermanové musí hnutí udělat vše pro úspěch ve volbách a nemůže se spoléhat na průzkumy, které nyní ANO dávají velký náskok před ostatními stranami. „Jsou to pouhé průzkumy, nevěřme jim. Do voleb je daleko a zkazit si to můžeme především my sami," řekla.