„Poslanci TOP 09 ji na dnešním jednání oficiálně přijali do frakce, která má tímto nově 26 členů," informovala dnes TOP 09 v tiskové zprávě. Zelienková doplnila, že vstupem do klubu chce podpořit stranu, která je ve svých názorech čitelná, konzistentní a proevropská.

Martin Damašek.
Novým radní Prahy 5 je zastupitel Martin Damašek (TOP 09)

Jako poslankyně se věnuje legislativnímu řešení exekucí 

Do Sněmovny byla Zelienková zvolena v roce 2013. Od loňského srpna působila jako nezařazená poslankyně. Je místopředsedkyní výboru pro evropské záležitosti a členkou rozpočtového výboru, na podzim hnutí ANO neprosadilo její odvolání z tohoto výboru. Jako poslankyně se věnuje legislativnímu řešení exekucí a lichvářských půjček.

Zelienková už loni v dubnu opustila berounské zastupitelstvo, když změnila trvalé bydliště a přestala být obyvatelkou města. Poslankyně si předtím v médiích stěžovala na to, že ji vedení hnutí ANO nepodpořilo a nechalo vyjednávání o berounské koalici na krajském a oblastním předsednictvu. Později na adresu ANO uvedla, že v některých bodech neplní svůj volební program.
Poslanecký klubu TOP 09 vede po Františku Laudátovi od úterý Michal Kučera. Dnes si klub zvolil nového místopředsedu, stal se jím poslanec Martin Plíšek.