Na farmářském tržiště nabízejí své produkty malí výrobci, farmy a biofarmy. Zájemcům prodávají lokální a sezonní zeleninu, ovoce, bylinky, pečivo, maso, uzeniny, mléčné výrobky a mimo jiné domácí vajíčka. Nechybí ani občerstvení nebo káva od baristů.

Před Vánoci navíc návštěvníky lákají na jmelí a vánoční zboží. „Jezdíme sem nepravidelně. Teď prodáváme i na Košíku nebo v Kauflandu, takže na trhy jezdíme jednou za čas. V zimě jsme se naučili prodávat spíš sušené houby, které lidé nakupují i jako vánoční dárky. V létě je zájem primárně o čerstvé,“ popisuje prodejkyně hub Shiitake Markéta a dodává, že houby pěstují přírodní metodou. Do dřeva vyvrtají dírky, ze kterých si houby musí cestu vybojovat. To se podle ní odráží i na lepší chuti hub.

Trhy přilákaly množství lidí, i když podle pravidelných návštěvníků, jich tu dnes nebylo tolik, jako obvykle.