Pravidelné běhy na Brumlovce
KDY: Každé úterý 17.30-18.30
KDE: Sraz 17.20 na recepci budovy Beta v BB Centru, Vyskočilova 1481, Praha 4. Facebooková událost zde
ZA KOLIK: Zdarma

Pojďte si zdarma zaběhat po práci pod vedením nadšených běžců a blogerů Soni Hrabec Kotulkové a Michala Hrabce z Running2.cz. Každý lektor povede skupinku maximálně 20 běžců.

Losers v Anežce: AirGym Art Company
KDY: Od 17
KDE: Klášter sv. Anežky ČeskéU Milosrdných 17, Praha 1
ZA KOLIK: 250 Kč přes GoOut

V rámci novocirkusové letní scény v zahradách Kláštera sv. Anežky České vystoupí umělci z AirGym Art Company. Dnes vás čeká představení Létající sen č. 245. Pavlínka spí a za oknem houstne temná a voňavá letní noc. Ta dnešní noc je nejen krásná, ale také zvláštní… magická. Možná Pavlínku někdo navštíví a možná prožije největší dobrodružství svého života… Touha létat a posunovat hranice, která je vlastní vzdušným akrobatům AirGym Art Company, se setká s příběhem, jenž bývá základním stavebním kamenem představení skupiny Aventyr.

Svět medúz na Pankráci přichystalo pro návštěvníky spoustu novinek. Otevřeno je denně.
Kam během letních měsíců? Pražské tipy na vícedenní akce

Divadlo Letí: Les sebevrahů
KDY: Od 21 (hraje se i ve středu 28. od 21 ve čtvrtek 29. července od 20 hodin)
KDE: Vila Štvanice, ostrov Štvanice, Praha 7
ZA KOLIK: 150/280 Kč zde

Příběh o Mařence a Jeníčkovi, ale hlavně o Mařence, která se ztrácela ve světě tak dlouho, až se ztratila i uvnitř sebe. Město je plné světýlek a člověka láká poslední příslib neobjevené tmy. Nekompromisní pohled na budoucnost očima mladé autorky a režisérky Kashy Jandáčkové pro dva herce a jednoho hudebníka. Apokalyptická suita v rytmu, který chytnea rozdrtí, pro všechny, co byli odkojeni laskavým humorem českých luhů a hájů.

Autokino Strahov: Black Widow
KDY: Od 21.30
KDE: Zátopkova, Praha 6
ZA KOLIK: 350 Kč za automobil, 120 Kč za venkovní sezení

Scarlett Johansson alias Black Widow se po dekádě v Marvel Cinematic Universe konečně dočkala svého prvního sólového dobrodružství, které však bude úplně jiné, než jaké doposud poznala. Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila její už téměř zapomenutou minulost, a proto se musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je zničit Black Widow…

Děti i dospělí se konečně dočkali otevření bazénů a koupališť.
Kam si v Praze skočit do vody?