Správné odpovědi zasílejte od 8.dubna do 12.dubna na emailovou adresu soutez@denik.cz

Vyhrává 10., 20., 30. ,40. a 50. správná odpověď.

V programu diváci shlédnou představení, které je tematicky zaměřené s bohatou scénickou výpravou. 

První z nich nese název Stroj času 2 a je určené pro celou rodinu. Celým programem návštěvníky provede pán stroje času, který diváky přenese zpět v čase a důkladně jim představí jednotlivá představení. 

Diváci zde uvidí řadu domestikovaných, ale také mnoho exotických zvířat. Jmenujme například papoušky Ara, mini pony, tygry sibiřské a také pumy americké. Z akrobatických vystoupení nebude chybět ani vzdušná akrobacie na šálách, chození po laně a mnoho dalšího. Bavit vás bude určitě kouzelné představení v podobě rychlopřevléků (Quick-change), ale také výpravná show, kterou vás provede fakír. 

Druhá ze show, kterou si pro vás cirkus připravil se jmenuje Kiss. Tato show je pouze pro dospělé diváky. Ti budou moci v této nové večerní show shlédnout hlavně stand-up comedy vystoupení v podání zkušeného baviče a moderátora, dále samozřejmě akrobacii a velkou dávku humoru. Jednotlivá vystoupení jsou výjimečná tím, že jsou doprovázena o živý zpěv, v podání účastnice televizní pěvecké soutěže, Adriany Bessogonov. 

Tato show se vám představí již tuto sobotu 13. 4. od 20 hodin pod šapitó cirkusu.

Určitě se máte na co těšit!