K plamenům v ulici Mezi Sklady, které zasáhly celý objekt, vyjely tři čtvrtě hodiny po půlnoci tři hasičské jednotky – ze stanic v Krči, v Modřanech a z centrály. Jejich příslušníci na místě zjistili, že hoří odpad a další věci, které v budově o půdorysném rozměru 10×10 metrů nakupili bezdomovci. Nikdo z nich na místě nezůstal do příjezdu hasičů. Zásah hasičů pracujících v dýchací technice si vyžádal nasazení pří vodních proudů. Hasiči také vynesli z objektu dvoukilogramovou láhev s propan-butanem. Proč v lokalitě u Kunratického potoka (který zde směřuje do Braníka a k ústí do Vltavy nedaleko Barrandovského mostu) začalo hořet, zůstává předmětem zkoumání vyšetřovatelů hasičů i policie.

Ilustrační foto.
S požárem pole u letiště bojovali hasiči ze země i ze vzduchu

Požár auta na dálnici zkomplikoval cestu na víkend Bez zranění (ale nikoli bez vážných dopravních komplikací) se v sobotu dopoledne obešel požár osobního auta na dálniční trase z Prahy na Benešov. Osobní vůz hořel na 21. kilometru dálnice D1 poblíž Mirošovic – na sjezdové větvi směrující od dálnice k silnici I/3. Rychle se vytvořila dlouhá kolona. Třebaže po uhašení auta bylo místo události s opatrností průjezdné, kolona se rozjížděla jen velmi pomalu a policisté varovali před nebezpečím dopravního kolapsu.

Sprejeři.
KRIMI MIX: Sprejování mladík doznal hned poté, co prohrál běžecký závod

Dvě jednotky hasičů likvidovaly požár přístřešku bezdomovců  Bez zranění se obešel požár přístřešku bezdomovců, který pražští hasiči likvidovali v sobotu odpoledne v Horních Počernicích. Do Češovské ulice vyrazily bojovat s ohněm dvě jednotky. S plameny řádícími poblíž dálnice D11 si rychle poradily.

Ilustrační fotografie.
Vyřešit podvodnou směnu peněz pomohla oklamaná pokladní