Kromě toho došlo i na usměrňování provozu v okolí. Hasiči pak zásah dokončili a určili příčinu požáru: na vině bylo pravděpodobně vznícení provozních kapalin od poškozeného elektrického kabelu.

Tramvaje mají na zebře přednostVe zdravotníka se ve středu proměnil pražský strážník, který původně v rámci služby dohlížel na dění v tramvajové soupravě číslo 26 projíždějící Dejvicemi. Když tramvaj vyjížděla z Vítězného náměstí do ulice Svatovítská, prudce zastavila před přechodem pro chodce. Před ní ležel mladý muž, který byl otřesený – a neměl tušení, jak to přišlo, že se ocitl na zemi. Nyní si bude jistě pamatovat, že tramvaj má na přechodu přednost před chodci (přesné okolnosti střetu nicméně stále zůstávají v šetření policie). Strážník přivolal záchrannou službu, třebaže mladík neměl viditelná zranění; sanitka pacienta odvezla do nemocnice.

Zmizelá školačka se přihlásilaŠťastný konec mělo ve čtvrtek večer hledání dívky z Prahy 10, která se ve středu nevrátila ze školy a nepodala o sobě zprávu. Pátrání po 14leté slečně, která byla pohřešována již opakovaně (a v minulosti se ji vždy podařilo najít až po několika dnech v okolí Brna) mohl Tomáš Hulan z ředitelství pražské policie v půl osmé odvolat. „Slečna je nalezena a v pořádku u svých rodičů," konstatoval. Tentokrát dívku nepřivedli policisté rodičům, ale bylo to přesně naopak: v doprovodu rodičů se pohřešovaná dostavila na služebnu.