Žena, která nadýchala přes dvě promile, během řešení věci na jednoho ze strážníků spadla – a obvinila ho, že je opilý. I on tedy musel dýchnout – vše bylo v pořádku a nulový výsledek nařčení vyvrátil. Případ dál řeší policisté.

Krádež zlatého telefonu recidivista přiznal Dopadnout muže, který je podezřelý z únorového vloupání do pokojů v hotelu v Praze 8, odkud zmizely hodinky a čtveřice mobilů včetně pozlaceného telefonu v hodnotě 200 tisíc korun, se podařilo pražským policistům díky přispění veřejnosti. Poté, co policie zveřejnila kamerové záběry z hotelové chodby, přišlo hned několik ohlasů hovořících o tom, že muž z videa se často pohybuje na Masarykově nádraží. Tam se ho také podařilo vypátrat policistům z místního oddělení, připomněl ve středu Jan Daněk z ředitelství pražské policie. „Sedmatřicetiletého muže pak převzali kriminalisté I. policejního obvodu, kterým se při výslechu ke krádeži přiznal," konstatoval. Daněk také uvedl, že jde o muže, který má bohatou trestní minulost majetkového charakteru.

Neznámý žhář spálil dva miliony korunNeznámý žhář spálil dva milionyDvoumilionovou škodu přinesl požár, který kdosi úmyslně založil v Brandlově ulici na pražském Chodově. Hasiči tam byli k ohni na rampě supermarketu přivoláni devět minut před čtvrtou ranní. Plameny zachvátily věci na rampě a místnost na odpad, informovala Pavlína Adamcová z centrály pražských hasičů. „Hořely dřevěné palety, přepravky, různý odpad a plastové kontejnery," konstatovala s tím, že požár dostali hasiči pod kontrolu během půl hodiny; pak ještě pokračovaly dohašovací práce. Bližší okolnosti šetří policie.