V Praze 4 se situace víceméně opakovala. Opět byla na vině prskavka a škoda se pohybuje kolem 30 tisíc. Naštěstí alespoň v tomto případě nebyl nikdo zraněn.

Pražští hasiči vyprošťují muže, kterého srazila tramvaj u zastávky Krejcárek.
Tramvaj v Praze srazila chodce, vyprostit ho museli hasiči

Oheň řádil v prázdném doměVelký výjezd zažili na Štědrý den večer hasiči na Praze 6. K požáru neobývaného a vyklizeného rodinného domu vyjelo celkem devět jednotek profesionálů a dobrovolníků. Oheň zcela zničil levou část domu včetně stavebních částí. Příčina požáru a rozsah škod je zatím předmětem šetření. 

Ilustrační fotografie.
Přečtěte si přání čtenářů Deníku. Splní se?

Hasiči zachránili tři osobyŠtědrý den neprožili podle svých představ obyvatelé domu v Praze 8. Kolem desáté večer začalo ve sklepě obytného domu hořet. Jednalo se o požár starých pneumatik a odpadu uloženého v suterénu na chodbě. Během zásahu byly zachráněny tři osoby pomocí vyváděcích masek, další tři osoby byly evakuovány a předány do péče záchranářů. Požárem byly zničeny rozvody elektroinstalace, televize, vody a plynu a škoda je zatím vyčíslena na 300 tisíc korun. Proč začalo hořet šetří hasičští a policejní vyšetřovatelé.

Budova bývalé banky IPB na pražském Senovážném náměstí 19. prosince.
V pražském paláci po zkrachovalé IPB bude luxusní hotel Julius Meinl

Matrace nebylo zapotřebíVánoce jsou svátky klidu a pohody. Možná zrovna jen v klidu si posedět, chtěl muž v Husitské ulici v Praze 3. Vybral si ale okraj mostního pilíře a tak policisté raději zahájili vyjednávání. Hasiči mezitím preventivně pod pilíř instalovali doskokovou matraci. Nakonec jí ale nebylo třeba. Strážníkům se podařilo muže přemluvit a ten následně přelezl plot do bezpečí.