Vyrábí se ze 100% zrn typu arabicaa je jedinečná i tím, že byla vytvořena speciálně pro přípravu v ručním presovači, a to svým složením i hrubostí mletí na střední stupeň. Při tomto způsobu přípravy se ideálně rozvine její plná chuť i intenzivní aroma. A abyste si aroma uchovali co nejdéle, máme pro vás i atraktivní uzavíratelnou dózu. Nezapomeňte, že správná teplota šálků i vody je klíčem k požitku z kávového nápoje! Tipy a recepty na www.jihlavanka.cz.

Soutěžní otázka:

Kávu Jihlavanka Extra Special mletou si nejlépe vychutnáte:

a)      připravenou v ručním presovači

b)      zalitou na způsob turka

c)      jako ledovou kávu

Své odpovědi nám posílejte na e-mailovou adresu darina.sitterova@denik.cz

První 3 správné odpovědi získají dárkový balíček od Jihlavanky (1x mletá káva Jihlavanka, 1x dóza, 1x ruční presovač a 1x lžička)

Ukončení soutěže: 30. 4. 2012 ve 12 hodin