Klient, který v těchto dnech navštíví prodejní centrum, obdrží voucher na speciální slevu na nákup bytu ve vybraném projektu do 14 dnů od konání této akce. Prodejní centrum Lexxus je umístěno u náměstí Republiky v centru Prahy, na adrese V Celnici 5.

Společnost Lexxus nabízí více než tisíc pět set nových bytů a rodinných domů v různé fázi přípravy či výstavby v desítkách rezidenčních projektů ve všech pražských lokalitách a odlišných cenových segmentech. V rámci akce Lexxus Days mohou klienti získat ucelené informace o všech těch to nemovitostech na jednom místě.

Kromě zmíněných slev budou mít příchozí klienti možnost využít také další výhody od parterů akce: společností Cesare, Hypoasistent, Marimex, Oresi, Siko koupelny a kuchyně a společnost Koupelny Ptáček. Mediálními partnery akce jsou portály a magazíny o bydlení: Nové bydlení, Bydleni.cz, Kde chci bydlet.cz a Realcity.

„V uvedených dnech budou v Prodejním centru Lexxus připraveny veškeré materiály a informace k jednotlivým projektům. Vzhledem k vysokému zájmu doporučujeme klientům, aby si domluvili schůzku s předstihem," vysvětluje Denisa Višňovská, Partner Lexxus. Po celou dobu akce budou k dispozici klientům agenti Lexxus i makléři Hypoasistent, kteří poradí s výběrem financování.

Hlavní výhra v tipovací soutěži

Společnost Cesare kromě dalších benefitů pro příchozí klienty věnuje hlavní výhru do tipovací soutěže v rámci akce Lexxus Days - luxusní křeslo v hodnotě více než 30 tisíc korun. „Jedná se o zcela výjimečný kus italského nábytku, s osobitostí a stylem," doplnila Libuše Jelenová, jednatelka Cesare.

Společnost Marimex pak věnuje pro druhého výherce domácí infrasaunu. „Infrasauny se již brzy stanou běžnou součástí moderní domácnosti. Kdo z nás by neměl rád chvíli, kdy po náročném dni, za sebou zavře dveře domova a udělá si chvíli pro sebe a zároveň něco pro své zdraví," dodal Lukáš Jarý, zástupce společnosti Marimex.

Oresi - specialista na kuchyně pak slibuje příchozím klientům slevu ve výši až 57 procent z maloobchodních cen na kuchyňský nábytek a spotřebiče. Klienti mohou vybírat celkem ze tří typových řad v různých cenových relacích: Dolti, Livanza a Bauformat. „Uspokojíme tak individuální požadavky všech našich klientů," vysvětluje Josef Miřácký, zástupce Oresi.

Další možné slevy a benefity

Společnost Siko koupelny a kuchyně nabídne v rámci Lexxus Days prvním pěti stům příchozím klientům slevu 10 procent na koupelny a 5 procent na kuchyně. „Slevu bude možné uplatit na pobočkách Zličín, Černý most a Jesenice," doplňuje podmínky slevy Jitka Havelková, zástupce Siko koupelny a kuchyně.

Hypoteční makléři Hypoasistent nabídnou v rámci Lexxus Days příchozím klientům kromě poradenského servisu zdarma přímo na místě i další benefity. „Do jednoho měsíce od skončení akce mohou klienti u Hypoasistent využít mimořádnou slevu na úrokové sazbě platnou pro projekty nabízené v rámci Lexxus Days, nebo například odhad bytu zdarma," vysvětluje Pavel Bultas, ředitel Hypoasistent.

Koupelny Ptáček, specialista na nabídku z oblasti sanitární keramiky, obkladů, dlažeb, baterií a doplňků nabízí v rámci Lexxus Days příchozím klientům slevu ve výši 40 procent. „Tato sleva se vztahuje na koupelnové doplňky výrobců Concept a Keuco," upřesnil Václav Vančura, zástupce Koupelny Ptáček.

Více informací o Lexxus Days najdete ZDE.