Moderní doba si žádá stále větší pokrok, a tak i kliniky estetické medicíny průběžně přicházejí s dalšími novinkami, jak svým zákazníkům vyjít vstříc. Lidé navíc chtějí, aby měli co nejvíce služeb na jednom místě, takže není překvapením, že si klient na stejné klinice může domluvit jak bezbolestnou liposukci, tak pravidelné konzultace s výživovým poradcem.

Například klinika estetické medicíny Mediestetik teď rozšířila portfolio svých služeb a nabízí nově i výživové poradenství se známým odborníkem Martinem Škábou.

„Mimo zákroky zaměřené na redukci podkožního tuku, jako je například velmi vyhledávaná kryolipolýza přístrojem Zeltig CoolSculpting, nabízíme klientům i celkovou změnu v přístupu ke stravování. Díky výživovému poradci pomůžeme klientům maximalizovat a udržet výsledný hubnoucí efekt," uvedl doktor Jan Veselý, marketingový ředitel Mediestetiku.

Výživoví poradci pomáhají navyknout zdravému životnímu stylu

Specialista na výživu může klientům pomoci se stravou a detoxikací, urychlit regeneraci a rekonvalescenci po nejrůznějších zákrocích a navrhnout složení stravy, které napomáhá k ještě lepším výsledkům a má obrovský dopad i na stav pleti. Martin Škába, známý výživový kouč, nasměruje klienty kliniky Mediestetik ke zdravému životnímu stylu a pomůže jim vybrat vhodné potraviny ze supermarketů.

Mezi jedny z nejoblíbenějších procedur této kliniky patří například kryolipolýza. „Kryolipolýza se provádí certifikovaným přístrojem Zeltiq CoolSculpting, který je klinicky testován a je prokazatelně účinný, zaručuje úbytek dvacet až padesát procent vrstvy tukové tkáně v ošetřené oblasti," řekla doktorka Helena Reisingerová z Mediestetiku.

Největší výhodou je bezbolestnost a nulová rekonvalescence, proto se jí také říká „liposukce v polední pauze". Právě po kryolipolýze je vhodné začít se zdravým životním stylem, ke kterému klientům pomůže kvalifikovaný výživový poradce.

Čtěte také: Drahé krémy nyní už nahrazují vitamínové injekce