„Na Slavii jsme se poctivě připravili, věděli jsme, že hraje stylem 4–0, takže jsme na to zaměřili tréninky a myslím si, že to splnilo účel. Hru jsme měli celkem pod kontrolou a vyhráli zaslouženě. Dařilo se nám získávat balóny, chtěli jsme soupeře postupně dopresovat a to se nám dařilo,“ řekl po zápase pro domácí web hostující trenér Marek Kopecký, který prozradil nejbližší program. „Připravujeme se na play off, máme ambice zůstat co nejvýše v tabulce, ale nejvíc nás teď zajímá samotná hra a práce na tréninku.“

Slávisté vstupují do nové futsalové sezony v roli vicemistra.
Na futsalovou ligu i v sobotu. Česká Lípa přivítá Slavii

Zastupující trenér domácích Marcel Lička litoval dvou neproměněných šancí za stavu 0:2. „Pak nás soupeř potrestal dalšími brankami. Trochu na nás dopadla nevyužitá přesilovka. Chtěli jsme potěšit nemocného trenéra Nenada Veljkoviče, to se nám bohužel nepovedlo.“  V pátek se Gardenline představí v Třinci.

Druhý finálový zápas play off CHANCE futsal ligy vyhrála Slavia doma nad Chrudimí 6:3.
Futsalisté Slavie vyhráli a srovnali boj o zlato

Slavia Praha – Gardenline Litoměřice 1:5 (1:2).
Branky a asistence: 2. Míča (Směřička) – 8. Fabricio, 10. Rafael (Kovács), 23. Taverna (Rafael), 35. Fabricio (Záruba), 36. Fabricio (Záruba), ŽK 2:0, ČK Kovács (Gardenline), r. Markovský, Gryc.
SK Slavia Praha: Kubíček, Žežulka – Novotný, Lištván, Míča, Arsovski, Homola, Směřička, Krstevski, Hrdina, Hrubý, Brychta, Hájek, Turek.
Gardenline Litoměřice: Vavrek, Šimon – Taverna, Kovács, Fabricio, Hrdý, Záruba, Zapletal, Rafael, Vagnao, Tichý, Graciano, Krok.