Jakým způsobem budou sázky přijímány?

Na dostihy bude možné si vsadit přímo na závodišti u naší sázkové kanceláře Betino, tak jako při každém jiném dostihovém dni. Televizní signál z Chuchle bude vysílán do TV Equdia a na dostihy budou mít možnost si vsadit francouzští sázkaři.

V Memoriálu profesora Michala finišovali bok po boku vítězný Mamadysh (číslo 7) se Zockem. Oba budou patřit k favoritům i Velké jarní ceny.
Chuchle zažije v neděli první vrchol sezony. Poběží se Velká jarní cena

Bude moci český sázkař být zařazen do celoevropské působnosti společnosti PMU, nebo budou výhry vypláceny jen z toho, co vsadí sázkaři v České republice?

Český sázkař nemá legální možnost si vsadit na události, na které nabírají sázky sázkové kanceláře v zahraničí. Otázka společného sdílení sázkových poolů zatím také není předmětem řešení mezi českou a francouzskou stranou.

Je tato činnost pro nás zisková, či jde spíš o možnost zviditelnění se v rámci „sázkové Evropy", a tím i propagace pražských dostihů?

O uspořádání dostihového dne jsme byli požádáni českým Jockey Clubem. Neděláme si iluze o tom, že konkrétně tento dostihový den by mohl být pro nás ziskový. Spíš se jedná o průzkum, zda je reálná šance prodávat TV signál z českých dostihů do zahraničí, konkrétně tedy sázkové kanceláři PMU.

Dostihy ve Velké Chuchli. Ilustrační foto.
Začíná dostihová sezona. Chuchle otvírá brány

Vzhledem k přenosu začnou dostihy na závodišti ve Velké Chuchli už v pátek dopoledne. Věříte, že zvědavost fanoušků může aspoň částečně nahradit tradiční nedělní návštěvnost?

Termín a čas vychází z požadavku francouzské strany. Návštěvnost dostihů v Conseq Parku Velká Chuchle se sice stále zvyšuje, ale nemyslím si, že by přišla návštěva v obvyklém nedělním počtu.