Pražský tým tak v odvetě již „nemá o co hrát”. Na přístupu Lions se to nejspíše neprojeví. To potvrzuje hlavní trenér, Zach Harrod: „Po každém týdnu chceme být 1-0. To se nemění ani v této části sezony.” Pardubický trenér Petr Košťál ví, že je čeká těžký zápas. „Příliš neočekáváme, že by Lions odehráli zápas s velkým počtem náradníků. Očekáváme mnohem těžší zápas než minulý týden v Praze.”

Lions si v odvetě budou chtít dát větší pozor na pardubického Radima Kalouse, který zaznamenal hned 4 touchdowny. Vynucená absence několika klíčových obránců Lions se podepsala na výkonu. Lions chyběli například Michálek nebo Rokošný. „Jsme rádi, že se nám někteří hráči vrátí zpět do sestavy a pomohou nám proti passovému útoku Stallions,” dodal Harrod.

Pohoda. Duel mezi Prague Lions a Pilsen Patriots se brzy změnil v exhibici.
Lions nedali oslabeným Patriots šanci. Jsou stále stoprocentní

Stallions stále nemají jistotu semifinále. Vítězství nad Lions by to změnilo. Proti Lions to nebudou mít jednoduché. Pražský tým má kvalitní trenérské zázemí, které dokáže připravit tým na rychlou odvetu. Netradičně rychlou odvetu vnímá jako výzvu i Harrod. „Hrát dva týdny po sobě se stejným soupeřem je výzva pro oba týmy.”

To potvrzuje i Košťál. „V prvním zápase se nám povedlo Lions zaskočit, což už bude nyní mnohem těžší. Klíčový bude začátek zápasu. Pokud necháme Lions bodově odskočit, bude velmi těžké s nimi herně držet krok.

Podaří se Stallions odplata na domácím hřišti? Zápas Stallions - Lions začíná v neděli od 15:00.

Vysočina Gladiators - Prague Lions
Gladiátoři dostali lekci. V souboji neporažených uspěli pražští Lions