Očekával se vyrovnaný zápas. Co se stalo, že je výsledek takový?

Začaly jsme hrozně špatně. Pak pro nás bylo těžké dostat se zpátky. V prvním poločase jsme se v útoku téměř nedokázaly prosadit. Měly jsme spoustu šancí, ale bohužel nám míče do koše nepadaly.

Obrana šlapala?

V ní jsme nehrály zle. Co to ale bylo platné, když nám v útoku nic nevycházelo.

Druhý poločas byl z vaší strany výrazně lepší. Co jste si řekly v kabině?

Nic zvláštního. Jen to, že musíme bojovat a zkusit se dostat zpátky do zápasu. Není ostuda prohrát, ale nikdy takovým rozdílem. Ačkoliv jsme se zlepšily a dělaly všechno, abychom s utkáním ještě něco udělaly, nestačilo to.

Kde byl největší rozdíl mezi vámi a Kurskem?

Špatný úvod zápas hodně ovlivnil. Kursk hrál velmi dobře a my jsme běhaly po palubovce a snažily se najít samy sebe. Soupeřky na nás byly velmi dobře připravené a nám se nedařilo předvést naši hru.

Rozdíl mezi oběma celky je tedy menší?

Určitě. Máme dobrý tým, očekávaly jsme, že se s Kurskem můžeme porovnávat. S výsledkem nejsme rozhodně spokojené, ale musíme ho hodit za hlavu, poučit se a soustředit se na příští, velice důležitý zápas, ve kterém nám jde o hodně.

Myslíte, že bude utkání s Fenerbahce jiné?

Doufám v to. Fenerbahce má silné družstvo, plné mimořádně rychlých hráček. Navíc prožíváme náročné období, je na nás vidět únava, ale na ni se nemůžeme vymlouvat.

Co je třeba změnit?

Nasazení. Proti Fenerbahce musíme dát do každého souboje maximum. Jen pokud se nám podaří zvítězit, máme šanci hrát čtvrtfinále doma, což je pro nás velice důležité.

Čtěte také: Basketbalistky USK se trápily v útoku a s Kurskem prohrály vysoko 49:73