„Podle mého je remíza spravedlivá. Ve druhém poločase jsme měli hodně šancí, neproměnili jsme tři sedmičky, myslím, že to rozhodlo. Na naši extraligu se hrál docela slušný zápas, řekl bych, že až nadprůměrný. A co se týče rozhodčích, tak na obě strany toto utkání nezvládli," chválil i kritizoval asistent trenéra Dukly Jiří Kotrč.

Plzeňští v průběhu první půle vedli už o čtyři branky, ale domácí zabrali, závěrečnou desetiminutovku vyhráli 5:1 a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 10:10. Podobné to bylo i o přestávce, jen s tím rozdílem, že náskok Západočechů nebyl tak výrazný. Pražanům se opět podařil závěr a bojovným výkonem srovnali na konečných 22:22.

„S remízou můžeme být spokojeni. Ale na druhou stranu je škoda, že jsme zápas nedotáhli do vítězného konce, protože jsme většinu zápasu vedli," komentoval plzeňský lodivod Martin Šetlík.

Duklákům stále patří první příčka extraligové tabulky, ale díky výhře nad Lovosicemi jsou druhé Hranice zpět už o jediný bod.

Dukla Praha - Plzeň 22:22 (10:10)

Nejvíce branek: Kotrč, Šůstek po 6, Jeníček 5, Reichl, 2, Kastner 2/2 - Poloz 6, Ivancev 5, M. Tonar 5/1, M. Škvařil 3. Rozhodčí: Bečička, Bubeníček. Sedmičky: 5/2 - 2/2. Vyloučení: 5:3. ČK: Brabec - Motlík. Diváci: 310.