Pražanky se sice trápily s přesností střelby a nedávaly otevřené pokusy, zatímco soupeř trefoval i přes těsnou obranou, ale nasazením a dobrou obranou nedovolily Turkyním výrazněji odskočit. Na obou týmech bylo vidět, o jak důležité utkání jde, touha vyhrát z hráček sálala. Na hřišti se sváděla velká bitva, stejně jako v hledišti, neboť do Prahy dorazily dvě stovky fandů Fenerbahce a spolu s domácími příznivci vytvářeli bouřlivou atmosféru.

Čtěte také: Basketbalistky USK čeká utkání s Fenerbahce Istanbul

Hanušová dala sedm bodů

Ve třetí čtvrtině si Pražanky opět vybraly slabší chvilku v útoku, když neproměnily několik snadných střel, a hostující tým odskočil na devět bodů. USK však zvedla česká reprezentantka Alena Hanušová, která dala sedm bodů v řadě a zařídila, že se do poslední části šlo za vyrovnaného stavu.

Výborný zápas hrála Candice Dupreeová, která předváděla zatím nejlepší výkon od lednového návratu do USK. Navíc se dařilo zápas znechutit střelkyni Fenerbahce Alexandrii Quigleyové, která pak míjela i otevřené střely. Šest minut před koncem se tak USK povedlo odskočit na sedm bodů. Ale ani Fenerbahce se nenechalo zlomit a znovu srovnalo.
A v koncovce byly hostující hráčky přesnější. Klíčovou trojku dala do té doby trápící se Quigleyová a USK už neměl sílu prohru odvrátit. V posledním duelu se Schiem tak budou Pražanky hrát hlavně o pohodu před play off.