"Každý měsíc vydáváme přes 2 miliony kusů tohoto titulu, který míří zdarma do schránek v domech, do míst s větší frekvencí lidí a je také součástí sobotního Deníku jako jeho příloha,“ říká šéfredaktor Deníku Extra Martin Pleva. A vysvětluje, co vlastně Deník Extra je: "Důležité zprávy z vašeho okolí, témata, zábava i soutěže – to je ve zkratce Deník Extra.“

Zdroj: Youtube

Na stránkách tohoto měsíčníku čtenáři pravidelně nacházejí i speciální témata, rozhovor měsíce se známou osobností, stránky zábavy, oblíbenou výherní křížovku, příspěvky čtenářů reportérů, tipy na výlety či zajímavosti z regionálního sportu. 

„Zdarma tak čtenář dostává noviny, které stojí zato prolistovat a pročíst od začátku do konce,“ zdůrazňuje Martin Pleva a připomíná, že pokrývání dění v každém okrese je možné proto, že Deník disponuje největší síti regionálních redaktorů v republice.

Květnový Deník Extra nabídne rozhovor s Eliškou Křenkovou
Deník Extra vychází 10. května. Nabídne i rozhovor s Eliškou Křenkovou

Tentokrát vychází Deník Extra spolu s pondělním vydáním novin 10. května a na jeho stránkách najdete zajímavé regionální informace z vašeho nejbližšího okolí, rozhovor s herečkou Eliškou Křenkovou, velký předvolební dotazník Deníku, oblíbenou výherní křížovku o 5 x 2000 korun a řadu dalších témat či zprávy z okresního sportu.

Více informací o Deníku Extra a možnostech inzerce v tomto titulu s nejvyšším nákladem v Česku najdete na nových webových stránkách www.denikextra.cz.