Před osmou hodinou srazilo auto Škoda Rapid u stanice městské hromadné dopravy Vyskočilova 57letou ženu, která utrpěla vážný úraz. Záchranáři museli stabilizovat životní funkce pacientky s vícečetnými poraněními, kterou pak při vědomí převáželi na traumatologické oddělení motolské nemocnice. S poskytováním první pomoci začala již bezprostředně po nehodě lékařka, která v rapidu jela.

Nedlouho poté se stal podobný malér také zhruba o sto metrů dál: řidič Škody Superb srazil 11letého chlapce. Snažil se sice strhnout řízení, ale střetu už nezabránil. Dítě, které utrpělo zranění kvalifikované jako středně těžké, převezla sanitka do nedaleké Thomayerovy nemocnice v Krči.

Okolnosti obou neštěstí zůstávají předmětem šetření – první poznatky nicméně napovídají, že žena chvátající na autobus se snažila přeběhnout silnici mimo přechod (což však v daném místě není zakázáno) a školák se sice objevil na zebře, avšak ve chvíli, kdy na semaforu svítil červený panáček a zelenou měla auta. Přesné zjištění všech detailů nicméně je stále předmětem zkoumání policistů – stejně jako určení míry zavinění.

Aby náhod nebylo málo, ještě před oběma nehodami, které zůstávají předmětem policejního šetření, se v oblasti stala jiná bouračka: srazila se tři auta. Protože se tento střet obešel jen s hmotnými škodami na autech a nikomu se nic nestalo, šoféři účast policistů nepožadovali; věc vyřešili vyplněním formulářů záznamu o nehodě.